• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

З перших днів російської агресії Нацгвардія була в епіцентрі боротьби за незалежність України – привітання Президента з Днем Національної гвардії

Президент України Володимир Зеленський привітав військовослужбовців та ветеранів Національної гвардії України із сьомою річницею створення цього військового формування з правоохоронними функціями.

Глава держави у своєму відеопривітанні зазначив, що історія Нацгвардії нерозривно пов’язана з новітньою історією боротьби українського народу за власну незалежність і територіальну цілісність.

«У критичний для держави момент новостворене формування об’єднало у своїх лавах військових, правоохоронців та добровольців-патріотів. З перших днів російської агресії ви були в епіцентрі подій, які вирішували долю України», – наголосив він.

Володимир Зеленський зауважив, що завдяки активній участі нацгвардійців, їхній стійкості та мужності вдалося зупинити поширення частиною України «вірусу сепаратизму».

«У Краматорську, Маріуполі, Слов’янську, Сєвєродонецьку, Лисичанську та в десятках інших населених пунктів Донбасу знову замайорів синьо-жовтий український прапор. А ще – наш прапор залишився майоріти над Харковом у найбільш напружені дні протистояння. Тоді ми змогли відстояти фактично всю Україну», – сказав Президент.

Володимир Зеленський зазначив, що воїни-гвардійці виконують завдання не лише в районі проведення операції Об’єднаних сил, а й там, де виникає гостра потреба у забезпеченні законності та справедливості. Зокрема вони щодня допомагають українським поліцейським захищати громадську безпеку та правопорядок.

Президент також нагадав, що лікувальні заклади Нацгвардії першими приймали громадян, евакуйованих з китайського Уханя після початку пандемії COVID-19, авіація доставляла вантажі та медичні бригади, спецтехніка здійснювала дезінфекцію міст, а особовий склад забезпечував проведення карантинних заходів по всій країні.

За словами Володимира Зеленського, понад півтори тисячі нацгвардійців удостоєні високих державних нагород, а п’ятеро воїнів – звання Героя України посмертно.

«Я впевнений, що для більшості українців усі ви – герої, які щоденно виходять на службу, щоб берегти спокій громадян і суспільства. І суспільство віддячує високим рейтингом довіри до воїнів Національної гвардії України, який стабільно є одним з найбільших серед військових та правоохоронних формувань», – наголосив Президент.

Глава держави побажав нацгвардійцям наснаги та сил у нелегкій службі на благо українського народу, а їхнім рідним – бути здоровими.

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk