Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов презентує Стратегію розвитку Полтавщини до 2027 року

Надрукувати

У середу, 24 березня, голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов на пресконференції розповідає про головні напрями, завдання та проєкти у сферах медицини, освіти, інфраструктури, будівництва, фізичного виховання, культури та цифровізації на 2021-2027 роки.

Невідомий об'єкт«Стратегія – основний документ, за яким житиме область подальші роки. Це перша така масштабна програма розвитку регіону й висока планка, яку ми ставимо для того, щоб досягнути високого рівня розвитку Полтавщини. Обласна державна адміністрація разом із депутатами обласної ради вносили зміни, щоб створити дієвий документ, на який би орієнтувався регіон через рік, три, п’ять. Ця Стратегія відповідає цілям Державної стратегії регіонального розвитку до 2027 року, – зазначив Олег Синєгубов. – Стратегія області не є константою. Вона обов’язково доповнюватиметься. Ми готові продовжувати конструктивний діалог і співпрацю з новообраною обласною радою, новоутвореними районами, територіальними громадами та з експертами, щоб поліпшувати документ».

Переглянути онлайн-трансляцію пресконференції можна за посиланням: https://www.facebook.com/synegubov.official/videos/291724182558272/

Полтавщина однією з перших областей України презентує Стратегію розвитку області на 2021-2027 роки. Детальніше й за профільними напрямками аспекти цього документа представлять заступники голови облдержадміністрації на щотижневих пресконференціях.