З 25 березня на території Львівської області діятиме червоний рівень епідемічної небезпеки

Надрукувати

На території Львівської області з 00 годин 00 хвилин 25 березня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 23 березня.Невідомий об'єкт

За словами заступника Міністра охорони здоров’я – головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка, у  Львівській області рівень госпіталізації  3 дні поспіль перевищує встановлений показник у 60 осіб на 100 тис. населення і в середньому складає 65 осіб на 100 тисяч населення.

«Коефіцієнт виявлення випадків інфікувань також перевищує встановлені постановою Кабінету Міністрів 20%. В області кількість нових випадків за останній місяць збільшилась у 5 разів, за останній тиждень ріст захворюваності в порівняні з попереднім тижнем збільшився на 50%. Кількість госпіталізацій за останній місяць зросла в 3 рази в порівнянні з лютим, а за останній тиждень зросла до 32%», - наголосив Віктор Ляшко.

Таким чином за результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 години 00 хвилин 25 березня 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Львівської області.

В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.

Голові ОДА доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів.

Урядовий портал