Із 1 квітня в Україні стартує акція «Серце до серця»

Надрукувати

У період із 1 квітня по 30 вересня 2021 року в Україні відбуватиметься 16-та Всеукраїнська акція «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята!».

Акція відбуватиметься шістнадцятий рік поспіль. За цей час вона встигла набути загальнонаціональної підтримки. За 15 років діяльності фонду спільними зусиллями було зібрано 42 786 419,30 грн, за які придбано медичне обладнання й передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України. Наприклад, в обласні та міські дитячі лікарні передали медобладнання для діагностики слуху в новонароджених і дітей старшого віку, слухові апарати, офтальмологічне й кардіологічне обладнання, інсулінові помпи, системи моніторингу цукру в крові, обладнання для реанімаційних і неонатальних відділень.

Із переліком обладнання, придбаного протягом 15 років діяльності фонду, можна ознайомитися за посиланням: https://sercedoserca.com.ua/category/zvity/medychne-obladnannya/.

Як повідомили організатори, цього року акція відбуватиметься в адаптивному режимі до змін стану захворюваності в територіальних об’єднаннях та з урахуванням карантинних обмежень, пов’язаних із коронавірусною інфекцією.

Кошти збиратимуть для придбання неотологічного медичного обладнання у дитячі відділення лікарень і пологові будинки України.

Торік під час проведення п’ятнадцятої акції, яка тривала з 1 квітня по 30 вересня 2020 року, волонтери зібрали суму 1 593 138,69 грн. Найбільше коштів із-поміж регіонів України – 506 939 грн – зібрано в Кременчуці.

Деталі – на офіційній сторінці ВБФ «Серце до серця» https://sercedoserca.com.ua/.

За інформацією, наданою Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця»