Вітання голови облдержадміністрації Олега Синєгубова з Днем українського добровольця

Надрукувати

Шановні бійці добровольчих батальйонів,

добровольці Збройних Сил України!

14 березня ми, як і вся Україна, відзначаємо День українського добровольця.

Рівно сім років минає від того дня, коли було сформовано Перший добровольчий батальйон Національної гвардії України. Потім з’явилися інші, як їх називають, «добробати», які взяли на себе увесь тягар перших днів війни. Саме завдяки їх мужності, відданості і щирому патріотизму вдалося зупинити агресора і дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію.

Неоціненну роль відіграли волонтерські організації та групи, які майже повністю взяли на себе матеріальне забезпечення бійців та їхню моральну підтримку.

Шановні добровольці!

Ви перші, за покликом душі та серця, свідомо стали на захист своєї Батьківщини. Ви стали спадкoємцями висoкoї слави українськoгo кoзацтва, герoїв національно-визвoльного руху. Ваш подвиг назавжди буде вписаний у скрижалі історії як взірець патріотизму.

Низький вам уклін і глибока шана від полтавців. Нехай військове братерство і родинне тепло залишаються  вашими оберегами в житті.

Бажаю здоров’я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові. І нехай нарешті запанує мир на нашій землі.

Вічна пам'ять загиблим героям!

Слава вам і слава Україні!

 

Олег СИНЄГУБОВ,

Голова Полтавської обласної

державної адміністрації