Міст через р. Сула на автодорозі Н-08 Бориспіль-Маріуполь поблизу с. Липове Кременчуцького району повністю закриють на ремонт

Надрукувати

Служба автомобільних доріг у Полтавській області повідомляє.

Невідомий об'єктУ зв’язку із проведенням робіт з реконструкції мосту через р. Сула на км 170+876 автомобільної дороги загального користування державного значення Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя(через м.Кременчук)-Маріуполь, рух автотранспорту по мосту з 09.03.2021 буде заборонено. Рух транспортних засобів з м. Кременчук в напрямку м. Бориспіль буде здійснюватися через м. Хорол, м. Лубни та м. Пирятин.

Рух транспортних засобів з м. Бориспіль в напрямку м. Дніпро та м. Кременчук буде здійснюватися через м. Золотаноша, м. Черкаси та м. Чигирин або (для транспортних засобів загальною масою до 24 т) – через м. Золотоноша, смт Оржиця та м. Хорол, у відповідності до інформаційно-вказівних дорожніх знаків та інформаційних панно, які будуть встановлені згідно погодженої Департаментом патрульної поліції схеми об’їзду.

Рух транспортних засобів з м. Бориспіль в напрямку м. Дніпро та м. Запоріжжя (та в зворотньому напрямку) буде здвйснюватися через м. Черкаси, м. Сміла, м. Знам'янка та м. Олександрія.