У 2020 році 33,2 тис. громадян отримали роботу за підтримки служби зайнятості Полтавщини

Надрукувати

Пошук роботи та сприяння у працевлаштуванні – одна з найбільш затребуваних соціальних послуг, які надає служба зайнятості громадянам. Минулого року за підтримки служби зайнятості Полтавщини отримали роботу 33,2 тис. осіб.

Серед основних завдань органів  виконавчої влади, що реалізують державну політику у сфері зайнятості населення та трудової міграції, а це – центри зайнятості та філії: реалізація державної політики у сфері зайнятості населення та трудової міграції; сприяння громадянам у підборі підходящої роботи; участь в організації проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру; сприяння громадянам в організації підприємницької діяльності, зокрема шляхом надання індивідуальних та групових консультацій; організація підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації безробітних з урахуванням поточної та перспективної потреб ринку праці; проведення професійної орієнтації населення; додаткове сприяння у працевлаштуванні окремих категорій громадян, які неконкурентоспроможні на ринку праці.

Послуги громадянам і роботодавцям Державна служба зайнятості надає безкоштовно. Більш детальну консультацію щодо надання послуг ви можете отримати в будь-якому центрі зайнятості чи філії.

Детальніше про перелік послуг населенню дізнайтеся тут: Послуги | Державний центр зайнятості (dcz.gov.ua)