Ольга Стефанішина: Європейська інтеграція України – це те, що відбувається з нами, в наших громадах тут і зараз

Надрукувати

Протягом двох місяців інформаційна кампанія EUКраїна розповідала про Шість базових цінностей Європейського Союзу – Гідність, Свободу, Демократію, Рівність, Верховенство права і Повагу до прав людини. І про те, як європейські цінності проявляються у щоденному житті українців.

«Цінності – не якась абстракція, вони мають практичне втілення. Так зручні електронні державні послуги, які ми отримуємо через застосунок Дія, є вираженням цінності демократії. Комфортні Центри надання адмінпослуг – це про гідність. А пандуси в будинках, якими можуть скористатися люди з інвалідністю, один із проявів рівності, – зазначила Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України. – Насправді таких прикладів в Україні за останні роки стало чимало. Просто ми, занурені у свої щоденні турботи, часто не помічаємо цих поступових позитивних змін».

За ініціативи Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України і за підтримки  European Union in Ukraine та проєкту Association4U розпочинається другий етап кампанії EUКраїна.

«Разом з вами ми спитаємо урядовців, що вони зробили для того, щоб Україна якомога скоріше стала по-справжньому європейською державою», – наголосила Ольга Стефанішина.

Протягом наступних місяців державні органи влади будуть розповідати про свої досягнення на шляху України до Євросоюзу.

Детальніше про урядову інформаційну кампанію EUкраїна тут https://association4u.in.ua/

Офіс Віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України