Previous Next

У Кременчуці попрощалися із загиблими воїнами В’ячеславом Олексієнком і Олександром Войтенком

Надрукувати

18 лютого у Кременчуці відбулася церемонія прощання з військовослужбовцями, які загинули 14 лютого неподалік від Новолуганського Донецької області. Кременчужани В’ячеслав Олексієнко й Олександр Войтенко під час виконання бойового завдання підірвалися на вибуховому пристрої.

На церемонії прощання в Міському палаці культури присутні заступник голови Полтавської облдержадміністрації Катерина Рижеченко, міський голова Кременчука Віталій Малецький, службовці військових підрозділів ЗСУ, представники силових відомств, учасники АТО та ООС, громадськість.

Панахида за загиблими проходитиме в Свято-Миколаївському соборі, після якої їх поховають на Алеї Героїв Свіштовського кладовища.

Капітан Войтенко Олександр Володимирович служив командиром  взводу вогневої підтримки військової частини А1493. Народився 30 квітня 1974 року в Полтаві. Військовий за фахом, закінчив Полтавське вище зенітне ракетне командне училище. Був призваний на службу до Збройних Сил України за контрактом Козельщанським РВК Полтавської області від 12 березня 2018 року.

Солдат Олексієнко В’ячеслав Сергійович служив стрільцем, помічником  гранатометника військової частини А1493.  Народився 17 квітня 1987 році  у Кременчуці. Навчався в Кременчуцькому професійному ліцеї  ім.А.С.Макаренка. Був призваний на службу до Збройних Сил України по контракту Кременчуцьким ОВК Полтавської області від 21 жовтня 2019 року.