Уряд розпочав інформаційну кампанію EUКраїна

Надрукувати

За ініціативи Віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної  і за підтримки Представництва ЄС в Україні та проєкту Association4U розпочато інформаційну кампанію EUКраїна, яка простими словами розповість про те, як європейські цінності проявляються в нашому щоденному житті.

 «Ми користуємося застосунком Дія і знаємо, що наші персональні дані захищені. Українці навчаються в ЄС по програмі «Еразмус+» і відчувають, що вони є членами єдиної європейської студентської спільноти. В нашій країні починають з’являтися якісні дороги, а в містах – зручний та безпечний транспорт. Це різні, такі «побутові», але надзвичайно важливі прояви свободи», - зазначила Ольга Стефанішина, на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Урядова кампанія EUКраїна розповідає про 6 базових європейських цінностей, розкриває практичний зміст євроінтеграції і ті переваги та можливості, які з’являються в житті українців завдяки інтеграції до ЄС.

Євроінтеграція – це зближення України з Євросоюзом як на рівні законів, так і на рівні правил і звичаїв, що існують у суспільстві. Її кінцевим результатом має стати вступ України до ЄС.

Детальніше про урядову інформаційну кампанію EUкраїна тут: https://association4u.in.ua/.

#EUКраїна #ЦеЄвроінтеграція

 

Офіс Віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України