Previous Next

В обласному центрі транспортні засоби перевірили на дотримання протиепідеміологічних заходів

Надрукувати

У Полтаві провели перевірку транспортних засобів на дотримання перевізниками законодавства про автомобільний транспорт та карантинних вимог під час перевезення пасажирів.

Робоча група у складі представників Управління інфраструктури та цифрової трансформації облдержадміністрації, Полтавської районної державної адміністрації, Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області працювала на зупинці громадського транспорту «Критий Ринок».

Перевірили 18 транспортних засобів. Особливу увагу робоча група приділила дотриманню автомобільними перевізниками рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СOVID-19). Зокрема, перевірили наявність у водія респіратора або захисної маски, спиртовмісних антисептиків біля вхідних дверей транспортного засобу, інформаційних матеріалів про необхідність використання засобів індивідуального захисту для користування автомобільним транспортом, санітарної обробки салону автобуса дезінфікуючими засобами.

Також перевірили дотримання договірних умов, зокрема наявність необхідних документів на обслуговування маршрутів;  стан укомплектування автомобілів обладнанням першої необхідності – аптечками і вогнегасниками.

За результатами проведених перевірок складаються відповідні матеріали.

Управління інфраструктури та цифрової трансформації ОДА