До 1 березня 2021 року триває прийом заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна» - 2020

Надрукувати

Асоціація благодійників України оголошує активну фазу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2020» (проходить щорічно). Проведення конкурсу – це можливість усім дотичним до волонтерства та благодійності фахівцям/чиням і волонтерам/кам знайти для себе приклади, методи і технології, які надихнуть їх на нові проекти та програми, допоможуть вибрати найбільш прийнятні концепції і підходи.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2020 року; благодійні проєкти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа. Кількість поданих заявок від однієї організації/фахівця є необмеженою.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Організаторам важливе публічне визнання досягнень та заохочення до подальших напрацювань у напрямі підвищення стандартів якості благодійної роботи в Україні. Цього року Оргкомітет Конкурсу визначив 25 конкурсних номінацій, за якими буде проводитись відбір.

Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 1 березня 2021 року (включно). 

Додаткова інформація за посиланням: https://blagoukraine.org/news/484-blago_ukraine2020.html

Довідково про Національний конкурс «Благодійна Україна». Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі «Благодійна Україна» – проводиться з 2012 року.