• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

У Полтавській ОДА обговорили формування тарифу на послуги транспортування газу для населення на АТ «Полтавагаз»

Відбулася координаційна нарада з питань формування тарифу на послуги транспортування газу для населення АТ «Полтавагаз». У ній взяли участь народний депутат Анастасія Ляшенко, голови РДА, громад, представники Полтавської обласної ради, газового підприємства та споживачів. Обговорили нагальні проблеми, які виникли зокрема в АТ «Полтавагаз».

Голова ОДА Олег Синєгубов зауважив, що облдержадміністрація готова виступати майданчиком для перемовин та обговорення нагальних проблем. І додав, що для зниження тарифів облдержадміністрацією були напрацьовані певні пропозиції.

«Тарифи дійсно зависокі. За вказівкою Президента України Уряд їх переглянув. Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), схвалила зниження тарифів на розподіл газу для 14 областей. Зокрема й для Полтавщини. Також урегульовано ціну на газ, – сказав Олег Синєгубов. – До того ж до нас та депутатів облради надходить чимало звернень щодо роботи самих облгазів. На жаль, багато нарікань на безпідставне відключення, неправильну процедуру повірки лічильника».

Народний депутат Анастасія Ляшенко зазначила, що влада на різних рівнях робить усе, щоб врегулювати ті проблемні питання, з якими люди вийшли на вулиці з протестами.

«Недолуга діяльність облгазів, завищені тарифи змусили Президента та уряд врегульовувати ціну на газ. Але на мою думку, запропонований тариф іще можна знижувати. «Полтавагазу» варто зробити так, як ми зробили в Лубнах. Створили робочу групу і на ній розглядаємо кожне проблемне питання», – сказала Анастасія Ляшенко.

Очільник області зауважив, що проблеми АТ «Полтавагаз» подібні до тих, що в «Лубнигазу». І так само керівництво компанії не може дати чіткої відповіді на більшість запитань.

«Тому чекаю від «Полтавагазу» в найкоротші терміни створення робочої групи: включити туди представників різних рівнів влади, громадськість. Вона розглядатиме звернення громадян і оперативно вирішуватиме проблемні питання», – сказав Олег Синєгубов.

Перший заступник голови правління – головний інженер АТ «Полтавагаз» Олександр Чухрай зауважив, що підприємство готове до конструктивного діалогу.

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
УВАГА! Конкурс на здобуття Українсько-єврейської літературної Премії «Зустріч-2024»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk