Previous Next

У 2021 році надійде 118,8 мільйона гривень із державного фонду регіонального розвитку на реалізацію проєктів Полтавської області

Надрукувати

У Полтавській облдержадміністрації відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та проведення конкурсного відбору інвестиційних програм, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Перший заступник голови Полтавської ОДА Дмитро Лунін ознайомив присутніх із деякими змінами в бюджетному кодексі України в частині ДФРР.

«Законом України «Про державний бюджет України» затверджено розмір державного фонду регіонального розвитку на 2021 рік в сумі 4,5 мільярда гривень. Відповідно сума виділених коштів на Полтавську область становить 118,8 мільйона гривень», – повідомив Дмитро Лунін.

Тому фінансування на реалізацію проєктів за кошти ДФРР можуть отримати такі технічні завдання:

Також на засіданні розглянули інші питання. Зокрема, затвердили пріоритетність виконання проєктів, що набрали однакову кількість балів у конкурсному відборі, та розглянули технічні завдання проєктів, що можуть реалізовуватися за кошти ДФРР в 2022 році. Адже до 15 січня оголошується конкурсний відбір вже на наступний рік.