Вітання голови облдержадміністрації Олега Синєгубова з Новим роком та Різдвом Христовим

Надрукувати

Шановні полтавці!

Напередодні Нового року прийнято підбивати підсумки і будувати плани на майбутнє. Не дивлячись на всі труднощі, пов’язані з пандемією, 2020-ий для Полтавщини ознаменувався розвитком медицини та активного будівництва.

Невідомий об'єктЦього непростого року ми обрали нову місцеву владу і, я вірю, це дозволить працювати ефективніше. Вдячний вам за розуміння та підтримку тих змін, які країна розпочала здійснювати задля свого оновлення. Ми продовжимо політику Президента на місцях і, знаю, зробимо ще більше.

Переконаний, що досягнуті протягом 2020 року позитивні зрушення в житті області розвиватимуться і примножуватимуться у році прийдешньому.

Вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим! Від усієї душі зичу прихильної долі, міцного здоров’я, добробуту, здійснення всіх мрій та бажань! Нехай кожен день нового року випромінює щедрість, повниться цікавими справами, добром і любов’ю, а в кожній оселі панують тепло і родинний затишок. Щасти вам у всіх починаннях в ім’я добробуту та процвітання рідної України!

Олег СИНЄГУБОВ, 
голова Полтавської обласної 
державної адміністрації