Previous Next

Сергій Шкарлет та Олег Синєгубов привітали колектив і студентів «Полтавської політехніки імені Юрія Кондратюка» із 90-річним ювілеєм

Надрукувати

У межах робочого візиту на Полтавщину Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет та голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов взяли участь у заходах із відзначення 90-річчя з дня заснування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Сергій Шкарлет процитував тематичний вітальний адрес Глави Уряду та привітав заклад від імені Міністерства й освітянської громади. Вручив працівникам вишу Почесні грамоти Кабінету Міністрів України, нагрудні знаки Міністерства «За наукові та освітні досягнення», «Відмінник освіти».

«Вітаю колектив університету з ювілеєм. Приємно, що ви створюєте атмосферу свята науки, інновацій, поступу вперед. Даєте конкурентні переваги і є містком для кар’єрного зростання нашої молоді. Вітаю і студентів – найпотужнішу рушійну силу нашого суспільства. Бережіть традиції та цінуйте університет, в якому ви навчалися чи навчаєтеся», – сказав Сергій Шкарлет.

Олег Синєгубов вручив викладачам університету Почесні грамоти облдержадміністрації за особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку фахівців та з нагоди ювілею.

«Ваш навчальний заклад – частина вищої освіти не лише Полтавщини, а й усієї України. Ви робите внесок у розвиток області, бо університет є профільним для всіх сфер економіки, – сказав Олег Синєгубов. – За кожним успіхом випускників «Полтавської політехніки» стоїть викладач, який вклав частинку своєї душі в розвиток університету, покращення матеріально-технічної бази, розвиток студентів. Я бажаю вам нових звершень, нових вчених звань, гарних студентів. Молодь запрошую до навчання в цей університет, а випускникам бажаю успішно завершити виш і знайти себе в професійній сфері».