Previous Next

Стан дотримання протиепідемічних заходів перевірили на автостанції в Лохвиці

Надрукувати

Комплексну перевірку транспортних засобів під час їх випуску з матеріально-технічних баз провели в Лохвиці, проінспектували стан дотримання протиепідемічних заходів на тамтешній автостанції.

Невідомий об'єктДо спільної перевірки долучилися представники обласної, районної та міської робочих груп, зокрема представники Управління інфраструктури та цифрової трансформації облдержадміністрації, Слобожанського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки у Полтавській області, місцевих підрозділів Держпродспоживслужби, Національної поліції та Лохвицької райдержадміністрації.

Перевірку провели на матеріально-технічній базі, де забезпечується медичний огляд водіїв, їх стажування та інструктажі, огляд технічного стану автобусів та їх зберігання. Основну увагу приділяли дотриманню автомобільними перевізниками рекомендацій щодо виконання протиепідемічних заходів при наданні послуг із перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СOVID-19) та дотриманню договірних умов, зокрема наявності необхідних документів на обслуговування маршрутів.

За результатами перевірки в Лохвицькій райдержадміністрації спільно з представниками ОТГ відбулася нарада, під час якої обговорили питання організації перевезень пасажирів автомобільним транспортом у Лохвицькому районі, нові законодавчі зміни та питання функціонування автостанції у Лохвиці.

Управління інфраструктури та цифрової трансформації облдержадміністрації