Previous Next

У Пирятинському районі перевіряють позашкільні заклади щодо дотримання ними протиепідемічних заходів

Надрукувати

 Фахівці Пирятинського районного управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області на чолі  з начальником відділу освіти Пирятинської міської ради 1 грудня здійснили комісійні обстеження позашкільних закладів на відповідність вимогам щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СOVID-19).

Перевірили Пирятинську станцію юних техніків, Пирятинський центр дитячої та юнацької творчості, Пирятинську дитячо-юнацьку спортивну школу, Пирятинську школу естетичного виховання.

Значна увага керівниками закладів була приділена режиму роботи в умовах карантинних обмежень, зокрема розроблено маршрути руху та графіки відвідувань, що запобігають скупченню дітей, запроваджено безконтактний температурний скринінг, використання антисептиків, регулярну дезінфекцію поверхонь, фізичне дистанціювання, забезпечено наявність достатньої кількості засобів індивідуального захисту, їх збір та  утилізацію.

Комісійні обстеження та моніторингові відвідування закладів освіти по дотриманню карантинних вимог у районі продовжуються.

Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області