Вітаємо із професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Надрукувати

Мільйони українців щодня шукають інформацію в інтернеті, слухають радіо і дивляться телевізор, користуються послугами мобільного зв’язку. Багато людей працюють у цих сферах, аби ми щодня могли переглянути чи послухати новини, поспілкуватися з рідними за допомогою смартфона, наблизившись один до одного на відстань лише телефонного дзвінка.

Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, режисерів, дикторів, редакторів, ведучих, звукорежисерів, монтувальників, операторів, постановників, інженерів зв’язку, технологів, майстрів. Ваша праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на отримання інформації.

26-ий рік поспіль – із 1994-го – 16 листопада в Україні відзначаємо професійне свято для теле-, радіо працівників і фахівців сфери зв’язку. Саме цього дня 1924 року в Харкові вийшла в ефір перша передача «Українського радіо».

Вітаємо усіх причетних. Спасибі за ваш професіоналізм і креативність, постійний розвиток та впровадження нового, відповідальність і копітку роботу. Міцного здоров’я, миру і злагоди у ваших родинах, вдячних слухачів і глядачів, згуртованості в колективах, нових яскравих проєктів і подальшого професійного зростання!