Комісійні перевірки закладів освіти в Лубнах продовжуються

Надрукувати

Спеціалісти Лубенського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби  в Полтавській області спільно з працівниками міського відділу освіти продовжують проводити комплекс профілактичних заходів щодо попередження поширення захворювань на  гостру респіраторну хворобу СOVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 у закладах дошкільної освіти та загально освітньої навчальних закладах.

Так, 10 листопада було здійснено перевірку 4 закладів. За результатами перевірки встановлено, що всі заклади у повному обсязі забезпечені дезінфікуючими розчинами, засобами індивідуального захисту.

Працівники закладів дотримуються вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України № 50 від 22.08.2020.

Нагадаємо правила навчання в школі:

На період карантину у шкільних їдальнях заборонено організовувати харчування дітей за принципом “шведського столу”. Між столами обов’язково повинна бути дистанція (не менше півтора метра). Також за ним мають сидіти не більше 4-ьох учнів одночасно.

Також рекомендують школам скласти розклад харчування для різних класів, щоб не було скупчення у приміщенні.

До того ж, всі працівники їдалень повинні працювати в захисних масках і одноразових рукавичках, а касири чи інші працівники їдалень, які видають страви, зобов’язані використовувати захисні щитки.

Не забуваємо дотримуватися протиепідемічних вимог! Бережіть своє здоров’я і здоров’я своїх рідних!