Полтавці можуть долучитися до проєкту ISOLATED

Надрукувати

Влітку розпочався соціально значимий проєкт ISOLATED для підтримки людей, які роками перебувають у вимушеній ізоляції. Основний посил: кожен може в своєму будинку допомогти самотнім людям, пенсіонерам, людям з інвалідністю та ДЦП.

На сайті проекту isolated.com.ua запропонований ряд простих дій, які може зробити кожен. Перший крок - роздрукувати і наклеїти в своєму під'їзді плакат, який допоможе організувати сусідів для допомоги тим, хто цього потребує.

На плакаті є окремі поля, щоб вписати контакти тих, кому потрібна допомога, і тих, у кого є можливість і бажання приєднатися. Ініціатива пропонує два види допомоги: нематеріальна і матеріальна. Перша включає повсякденні речі: просто поспілкуватися, допомогти спуститися або піднятися на поверх, прогулятися у дворі, допомогти по дому. А матеріальна: купити необхідні продукти і ліки, забезпечити засобами комунікації, підключити інтернет, викликати кваліфікованого фахівця для лікування або проведення процедур, придбати допоміжні засоби для інвалідів.

Для тих, у кого немає можливості роздрукувати плакат самостійно, організована можливість зробити це безкоштовно інформація доступна на сайті.