У Лубнах тривають перевірки транспортних засобів на предмет дотримання карантинних вимог, встановлених Урядом

Надрукувати

Сьогодні, 05.11.2020 року, у Лубнах  та Лубенському районі на виконання протоколу засідання Регіональної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області від 25.05.2020 № 16/2020 відбулась комплексна перевірка дотримання  перевізниками тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на автомобільному та залізничному транспорті на період карантину у зв’язку з поширенням  коронавірусної хвороби (COVID – 19).

Комісією у складі представників Лубенського міськрайонного управління Держпродспоживслуби у Полтавській області, Лубенської районної державної адміністрації, Лубенської міської ради, Управління патрульної поліції в Полтавській області, Управління Укртрансбезпеки у Полтавській області було перевірено автостанцію м. Лубни, залізничну станцію м. Лубни, автобусні зупинки у м. Лубни  та  транспортні засоби  під час їх випуску з матеріально – технічних баз ФОП Волик Д.В., ФОП Тараненко О.М., ФОП Остапенко В.М., ФОП Боцман М.С.

По підсумках перевірок було проведено спільне засідання робочої групи з представниками  автомобільних перевізників, представників структурних підрозділів  райдержадміністрації та  Лубенської міської ради.

Постійні рейдові перевірки дають свій позитивний результат. Більшість автомобільних перевізників та пасажирів намагаються дотримуватися карантинних вимог.

Подібні рейди у місті та районі проводитимуться й надалі.