Previous Next

До Полтавської області з робочою поїздкою завітали представники Державного агентства розвитку туризму України

Надрукувати
20-21 жовтня у Полтавській області працювала аналітична група експертів Державного агентства розвитку туризму України для реалізації майбутніх проєктів туристичного спрямування. Головний акцент поїздки – туристичні магніти Полтавщини. Саме тому протягом 2 денного огляду були задіяні Історико-культурний заповідник «Більськ», Національний музей-заповідник українського гончарства в Опішному, ЕтноПоселення «Старий хутір», а також ряд найбільш показових туристичних об’єктів у смт Диканьці.
ДАРТУ спільно з представництвом Департаменту культури і туризму, а також активними громадськими діячами області Репалом Юрієм Миколайовичем, Барибіною Яніною Олександрівною та Федіним Миколою Петровичем обговорили актуальні питання галузі, що стануть пріоритетними для спільної роботи усіх профільних установ галузі туризму на майбутній 2021 рік.
Користуючись нагодою Департамент культури і туризму облдержадміністрації висловлює щиру вдячність усім учасникам та організаторам 2 денного огляду туристичних магнітів, а саме Національному музею-заповіднику українського гончарства в Опішному, ІКЗ «Більськ», ЕтноПоселенню «Старий хутір», Диканській райдержадміністрації, Диканському історико-краєзнавчому музею імені Д.М. Гармаша та ряду інших причетних установ та небайдужих до розвитку туризму осіб.
Ми зможемо розвинути туризм тільки завдяки спільним зусиллям!
Департамент культури і туризму ОДА.