Як у Чутівському районі дотримуються протиепідемічних норм, встановлених Урядом, перевіряли фахівці районного управління Держпродспоживслужби Полтавщини

Надрукувати

Фахівці Чутівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області  здійснили  позаплановий захід державного контролю (нагляду) з застосуванням засобів відеофіксації  на об’єктах торгівля продовольчими товарами та дошкільних закладах освіти. Перевіряли дотримання встановлених вимог, визначених Постанови № 17 та № 55 головного державного санітарного лікаря України.

Зокрема, перевіряли  дотримання режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення заходів дезінфекції, визначених Урядом.

Перевірки відбулися на ФОП Беличко О.С. – магазин «Калина» –  та дитячому  дошкільному закладі «Барвінок», що у селі Василівка, що у Чутівському районі.

Під час рейду  у  ФОП Беличко  – магазин «Калина»  – були виявлені такі порушення:

На відповідальну особу було складено протокол про адміністративне правопорушення. Протягом обстеження проводилась активна роз’яснювальна робота з відвідувачами та персоналом.

Роботи тривають.

Шановні суб’єкти господарювання! Не варто думати, що фахівці Держпродспоживслужби не прийдуть до вас з перевірками! Організуйте роботу свого  закладу, відповідно до встановлених рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України!

Ці тимчасові обмеження  запроваджені не для того, щоб ви сплатили штраф, а для того, щоб в Україні і, зокрема, на Полтавщині, не збільшувалася кількість захворювання на короноварісну хворобу! Щоб ми нарешті подолали цю недугу!

Всім здоров’я! Держпродспоживслужба Полтавщини піклується про кожного з Вас!

Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.