Вітання голови облдержадміністрації Олега Синєгубова із Днем захисника України

Надрукувати

Шановні полтавці!

Вітаю вас із величним святом – Днем захисника України!

Це свято органічно поєднується з відзначенням свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та річниці створення Української повстанської армії і символізує незламний дух, вікові традиції та глибоку духовність українського народу.

У цей день слова вдячності та поваги у першу чергу тим, хто присвятив себе справі захисту Батьківщини, виконує священний обов’язок у лавах Збройних сил України та інших формувань.

Щира подяка усім громадянам, які своєю сумлінною професійною чи волонтерською діяльністю забезпечують економічний, гуманітарний, інформаційний захист держави.

Низький уклін ветеранам, учасникам бойових дій, які своїми ратними звершеннями у минулі віки здобули та відстояли нашу свободу і незалежність. Захисникам, які віддали свої життя за збереження вільної суверенної Української держави, – вічна пам’ять!

Переконаний – патріотизм, згуртованість та високі моральні якості українців і надалі слугуватимуть потужною основою непереможності наших Збройних сил, незалежності та суверенітету держави, запорукою успіху у всіх добрих починаннях.

Бажаю вам, дорогі полтавці, здоров’я та добробуту, миру і злагоди, віри у щасливе майбутнє України, згуртованості у справі захисту рідної землі!

Слава захисникам України!

Слава Україні!

 

Олег СИНЄГУБОВ,

голова Полтавської обласної

державної адміністрації