Звернення голови облдержадміністрації Олега Синєгубова з нагоди Дня ветерана

Надрукувати

Шановні полтавці!

Щороку 1 жовтня ми засвідчуємо особливу пошану людям поважного віку, які своєю наполегливою працею та героїчними вчинками закладали підвалини української державності. Це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше, що це покоління тих, хто на фронті чи в тилу, вистояли і зробили найбільший внесок у розгром нацизму.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це хороша нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги.

Дорогі ветерани! Ви є носіями кращих духовних, культурних та трудових традицій українського народу. Ви зуміли зберегти та пронести у своєму серці найкращі якості покоління – честь, гідність, доброту, любов. Наша безмежна вдячність вам за слушні поради, за готовність повсякчас підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, довголіття, щастя й радості!  Хай безхмарним буде небо над вами, а зроблене людям добро повертається сторицею!

 

Олег СИНЄГУБОВ,

голова Полтавської обласної

державної адміністрації