Тимчасово, надання платних послуг щодо проведення ПЛР-тестування на COVID-19 припиняється

Надрукувати

У зв'язку із значним зростанням захворюваності на COVID-19 в області  має місце велике перенавантаження вірусологічної лабораторії ДУ «Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України» матеріалами для проведення ПЛР-тестування.

Тому, тимчасово, надання платних послуг щодо проведення установою ПЛР-тестування на COVID-19 припиняється  до стабілізації ситуації.

Щоб не виникло потреби у лабораторному тестуванні дотримуйтесь вимог "жовтого" рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19!

"Жовтий" рівень встановлено у містах Полтава, Миргород, Диканському, Котелевському, Миргородському, Новосанжарському, Полтавському, Решетилівському та Шишацькому районах Полтавської області.

Рекомендуємо обмежити спілкування у закритих приміщеннях та поїздки у громадському транспорті без нагальної потреби, дотримуватися соціального дистанціювання, особистої гігієни та етикету кашлю. Використовуйте  маски у громадських  місцях та антисептики.

Якщо ми всі разом не будемо цього робити, то знову опинимося  у "червоній" зоні з посиленими карантинними вимогами.

Щоб зупинити епідемію COVID-19 будьте відповідальними, подавайте  позитивний приклад щодо дотримання вимог карантину вашим дітям, рідним, близьким, колегам!

КП "Полтавський обласний центр громадського здоров'я Полтавської обласної ради"