Previous Next

У Бугаївці Глобинського району відкрили реконструйований дитячий садок

Надрукувати

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов у межах робочого візиту в Глобинський район взяв участь у відкритті реконструйованого ДНЗ «Дивограй» у Бугаївці.

Роботи над об’єктом почали в 2017 році. Відповідно до проєкту підрядники замінювали покрівлю даху, вікна і двері, здійснювали зовнішнє утеплення стін, оновлювали каналізаційну систему, замінювали мережі, встановили нове обладнання для харчоблоку, вмеблювали приміщення, забезпечили благоустрій території.

У дитячому садку створено одну групу. Вона розрахована на 25 дітей віком від 3 до 6 років. За словами Бугаївського сільського голови Катерини Компанієць, заклад буде заповнений, адже діти у селі народжуються і їм потрібен якісний садочок. 

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов розповів, що в поточному році фінансування об’єкта здійснювалося за рахунок коштів обласного та місцевого бюджетів, допомоги благодійників.

«Новий, якісний садочок у Бугаївці – приклад співпраці органів місцевого самоврядування, обласної ради, облдержадміністрації. Дякую підприємцям, установам і організаціям та батькам, які підтримали будівництво. Діти мають навчатися в комфортних умовах, незалежно від того, проживають вони у сільській місцевості чи місті», – сказав Олег Синєгубов.