• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Полтавський відрізок траси Київ-Харків-Довжанський відремонтовано

У четвер, 24 вересня, голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов та керівник ДП «Агентство місцевих доріг» Олексій Басан оглянули відремонтований відрізок траси М-03 Київ-Харків-Довжанський по вулиці Київське шосе та вулиці Харківське шосе в Полтаві.

Олег Синєгубов наголосив, що полтавський відрізок автотраси М-03 Київ-Харків-Довжанський довгі роки перебував у жахливому стані та на ньому не проводилися ніякі серйозні ремонти.

Загальний кошторис робіт – 214 млн грн. Об’єкт мав ремонтуватися на умовах співфінансування обласного й місцевого бюджетів. Область повністю виконала свої зобов’язання й виділила 105 млн грн, місто – 17 млн грн. Решту коштів – 95 млн – було виділено у межах державної субвенції.

«Ремонт дороги був під зривом. Але нам вдалося заручитися підтримкою держави, й область отримала пряму субвенцію в розмірі 95 млн грн на закінчення робіт. Дякуючи Президенту, Кабінету Міністрів, Парламенту, Укравтодору, Полтавській обласній раді, роботи завершені. Уже зараз дорогою можна вільно пересуватися», – розповів голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

«Окрім влаштування дорожнього покриття, на об’єкті встановлено 6 світлофорних перехресть, по всій протяжності влаштовано сучасне освітлення – більше 200 опор та встановлено бар’єрне огородження, а також вже нанесена пластикова розмітка. Крім цього, на в’їзді до міста ми встановили інтерактивний радар вимірювання швидкості», – додав директор ДП «Агентство місцевих доріг» Олексій Басан.

Олег Синєгубов відмітив, що в області активно йде ремонт місцевих доріг. Загалом 100 км заплановано відремонтувати до кінця року.

Полтавщина стала єдиною областю в Україні, що запровадила отримання кредиту під місцеві гарантії на ремонт дороги Чорнухи-Лубни. На минулій сесії ініціативу підтримали депутати й найближчим часом надійде 515 млн грн інвестиційних запозичень, щоб повністю відремонтувати цю дорогу.

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk