ЮНІСЕФ відкрив подачу заявок на Премію дітей та молоді «Найкраща ініціатива громади 2020»

Надрукувати

Цього року Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Міністерством молоді та спорту вперше відзначить проєкти місцевих адміністрацій у сфері молодіжної та дитячої політики, які самі діти та молодь назвуть найкращими. Позмагатися за Премію дітей та молоді «Найкраща ініціатива громади 2020» запрошують міста і громади з усієї України.

Невідомий об'єктДо участі у конкурсі приймають проєкти місцевих адміністрацій, які відповідають трьом основним вимогам:

- вирішують актуальну проблему для дітей та/чи молоді;

- мають конкретні і вимірювані результати;

- реалізовані у 2020 році.

Подані на конкурс роботи будуть оцінювати у два етапи. На першому етапі члени експертного журі відберуть десять фіналістів. На другому - діти та молодь - представники Молодіжних та Дитячих дорадчих рад громад-учасниць ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» оберуть проєкт, який, на їхній погляд, є найбільш актуальним та новаторським.

Подати заявку для участі у конкурсі можна до 15 жовтня за посиланням https://forms.gle/12q7vPMwtz7QsSnR6.

Зверніть увагу, що в анкеті необхідно буде завантажити коротке (60-90 секунд) презентаційне відео, яке відображає успіхи поданого проєкту.

Результати конкурсу будуть оголошені у Всесвітній день дитини - 20 листопада 2020 року.

Премія дітей та молоді впроваджується у межах ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді». Це глобальний рух, який об’єднує місцеву владу, громадянське суспільство та бізнес у досягненні консенсусу в ключових напрямах розвитку добробуту всіх дітей та молоді. З часу створення у 1996 році до програми приєдналися понад 3000 муніципальних округів у 38 країнах на п’яти континентах. Нині ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» охоплює понад 30 мільйонів дітей.

Додаткова інформація за телефоном +380959346241 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Міністерство молоді та спорту України