Previous Next

В обласному центрі відбулися урочистості з нагоди професійного свята Дня рятівника

Надрукувати

Участь в заходах взяв голова облдержадміністрації Олег Синєлубов. Очільник області привітав рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом.

«Нема слів, щоб передати мужність, яку ви щодня демонструєте на кордоні нашого спокою. Кожного дня ви вступаєте в боротьбу зі стихіями й перемагаєте їх. І не лише в Полтавській області. Ви не одноразово брали участь у ліквідації пожеж на Донбасі, в Чорнобильській зоні. Рятувальники – це ті, хто  завжди йдете вперед, –  сказав Олег Синєгубов. – Завдання влади – забезпечити вас усім необхідним, щоб у період реформи децентралізації кожна частина в кожній ОТГ мала сучасну техніку для порятунку людських життів. Від щирого серця бажаю вам завжди повертатися додому цілими й неушкодженими, повертатися в люблячі сім’ї».

Начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб подякував колективу за високу професійну майстерність, за врятовані людські життя та збережені матеріальні цінності.

«Дякую вам за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Переконаний, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції нашої професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі», – наголосив Володимир Салогуб.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про рятувальників, які загинули під час виконання службового обов’язку.

За сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм та особисті досягнення відзначили кращих працівників обласної Служби порятунку «101» нагрудними знаками «Знак пошани», «За відвагу в надзвичайній ситуації», «Кращий працівник МВС України» почесними грамотами ДСНС України, Полтавської обласної державної адміністрації, грамотами Полтавської обласної ради, цінним подарунком Кабінету Міністрів України «Наручний годинник» та вручили спеціальне звання служби цивільного захисту. Крім того, за багаторічну бездоганну службу були відзначені керівники районних підрозділів.