У Нових Санжарах на «Центральному ринку» не дотримуються протиепідемічних заходів

Надрукувати

Фахівці Держпродспоживслужби Полтавщини спільно з органами влади та місцевого самоврядування продовжують здійснювати перевірки  дотримання встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину на об’єктах нагляду, зокрема щодо дотримання режиму носіння захисних масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції у закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринках, у громадському транспорті тощо.

Так, спеціалісти Новосанжарського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області 15.09.2020р. здійснили 1 позаплановий рейд – перевірили підприємство Новосанжарського районного споживчого товариства «Центральний ринок».

У  ході перевірки встановлені недоліки :

На відповідальну особу складено протокол про адміністративне правопорушення.

Увагу операторів ринку було акцентовано на необхідності систематичного виконання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при роботі ринку  на період карантину у зв’язку з поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) та проведення контролю за дотриманням рекомендацій  відвідувачами.  Протягом обстеження проводилась активна роз’яснювальна робота з відвідувачами та персоналом, роздані пам’ятки.

Роботи тривають!

Шановні жителі Полтавщини, у разі виявлення у закладах області недотримання вимог протиепідемічних заходів, прохання повідомити до Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області –  Адреса: 36020, Полтавська обл., м. Полтава, вул. Воскресенський узвіз,7, Тел.: (0532) 60-66-47, Факс: (0532) 60-66-47, e-mail:   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.