Previous Next

Олег Синєгубов оглянув реконструкцію опорної школи в Мартинівці Карлівського району

Надрукувати

Голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов оглянув хід реконструкції опорного закладу «Мартинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» в Карлівському районі. Нині там ведуться роботи в межах програми «Велике будівництво».

«У цій школі навчається майже двісті учнів із п’яти навколишніх сіл. Понад пів сотні років тут жодного разу не робили капітальний ремонт. І цьогоріч ми виправляємо ситуацію, – повідомив Олег Синєгубов. – Крім оновлення навчальних кабінетів, бібліотеки, учительської та їдальні, підрядна організація утеплює фасад та покрівлю. Ці всі заходи допоможуть зробити комфортні умови для навчання дітей, а заклад зможе економити взимку кошти на утриманні та опаленні приміщення».

Будівельні роботи в школі розпочалися влітку й уже на 80 % виконані. Підрядна організація вже завершила утеплення покрівлі й проводить термомодернізацію зовнішніх стін.

Облаштовувати кабінети новою технікою планують у жовтні. На її закупівлю та реконструкцію будівлі загалом витратять 13 мільйонів гривень. З них майже 11 мільйонів – з держбюджету, решта – обласний та місцевий.