Previous Next

Мініфутбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки – у Полтаві змагаються держслужбовці та працівники ОТГ

Надрукувати

3 вересня на стадіоні «Динамо» в обласному центрі розпочалася спартакіада серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Полтавщини.

Карантин вніс корективи у проведення спортивних заходів, спартакіаду розпочали без традиційного офіційного відкриття. Спортсмени відразу розійшлися на майданчики і почали змагатися між собою в 5 видах спорту: мініфутболі, волейболі, настільному тенісі, шахах і шашках.

«Цього року в спартакіаді беруть участь команди з 18 районів області, – повідомив головний суддя змагань Анатолій Головань. – Порівняно з минулим роком, якісно змінився склад команд. Крім державних службовців є й представники органів місцевого самоврядування, працівники новостворених ОТГ».

Спортсмени з Решетилівського району сподіваються, що таке підсилення допоможе їм перемогти на футбольному полі.

«Ми приїхали підтвердити минулорічне чемпіонство з мініфутболу, – говорить заступник голови Решетилівської РДА Антон Колесніченко. – В нашій команді багато молодих хлопців, які грають у чемпіонаті Решетилівського району з футболу, тому в Полтаві ми теж налаштовані лише на перемогу».

На спартакіаду прибули і чемпіони п’яти минулорічних змагань держслужбовців – спеціалісти Пенсійного фонду Полтавської області. У 2019 році вони здобули перше місце з волейболу і загальнокомандне лідерство.

Спартакіада триватиме майже цілий день. У футбольних баталіях беруть участь 8 команд, 11 змагатимуться за звання кращої з волейболу. А в турнірах із настільного тенісу, шахів і шашок – по 18 команд.

Як і на інших змаганнях, на спартакіаді виникають спірні питання, навіть апеляції подають. Тому остаточні результати оголосять 4 вересня.

За підсумками обласної спартакіади буде формуватися збірна команда, яка представлятиме Полтавщину на всеукраїнських змаганнях в Ужгороді. Спортсмени сподіваються, що карантин не завадить їм поїхати на фінальні баталії до Закарпаття.