Previous Next

Державний нагляд за дотриманням протиепідемічного режиму в умовах карантину триває. Про перевірки суб’єктів господарювання у Нових Санжарах

Надрукувати

Щоденно – і в будні і у вихідні – фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області проводять перевірки торговельних закладів і закладів громадського харчування на предмет дотримання санітарних норм та правил під час карантину.

Так, шостого липня фахівці Новосанжарського районного управління Головнорго управління Держпродспоживслужби в Полтавській області комісійно обстежили заклади громадського харчування та продовольчі магазини, що працюють на території  смт Нові Санжари : м-н «Полагросервіс» ;  магазин «Маркетопт», магазин «Продукти» с. Лелюхівка. У ході комісійних перевірок  на одному об’єкті виявлене порушення – не дотримувалася соціальна  дистанція  покупцями при вході в магазин. Після зауваження порушення виправили.

Сьомого липня комісійні обстеження з питань дотриманням протиепідемічних заходів, визначених відповідними постановами  Головного державного санітарного лікаря України  були здійснені у таких закладах: магазин «Есмеральда» ФОП Сердюк, магазин «Мілана» ФОП Підопригора, магазин «Ковбасна лавка» ФОП Сініцин В. Ю., торговий павільйон ФОП Колісник, торговий павільйон «Наші кури» ФОП Терьохіна,магазин «Мінімаркет» ФОП Сліпко, магазин «Лідер» ФОП Підоря. У ході комісійних перевірок були виявлені виявлені  порушення:

Восьмого липня комісійні обстеження були здійснені у слідуючих закладах: магазин «Фаворит», магазин «Влада», торговий павільйон «Свинина», аптека вул. Шевченка, перукарня «Марта». У ході комісійних перевірок, в  закладах виявлені такі порушення: