Суб’єкти господарювання Полтавщини під посиленим контролем фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області

Надрукувати

 

Не зважаючи на вихідні, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби Полтавщини посилено перевіряють заклади області на предмет дотримання протиепідемічних заходів, у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції.

Так, учора обстежили заклади громадського харчування. Перевірили ресторани «Хуторок», «Козачка», «Панорама», «Ханума» та «Криниця», що на Леваді.

Під час перевірок грубих недоліків спеціалісти Служби не виявили. Усі порушення усувалися одразу після рекомендацій і пояснень. Серед них і вимога подавати сіль і перець відвідувачам ресторанних закладів виключно у стікерах. Така норма Головного державного санітарного лікаря України. Усі тимчасові рекомендації щодо роботи закладів громадського харчування в умовах карантину викладені у Постанові №32 від 02.06.2020 року.

До речі, під час перевірки ресторану «Ханума», що у Полтаві, фахівці Служби встановили, що у закладі змінився власник, але процедуру державної реєстрації потужності не було проведено.Тож, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області надали рекомендації усунути дане порушення у найкоротший термін.