Previous Next

Ділянку траси Київ-Харків в межах Полтави завершать до кінця серпня

Надрукувати

 

Голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов та його перший заступник Дмитро Лунін ознайомилися з поточним станом ремонту ділянки дороги «Київ — Харків» у межах Полтави.

«Завдяки підтримці Президента, Парламенту, Кабінету Міністрів та Укравтодору Полтавщина отримала субвенцію в 95 мільйонів гривень із державного бюджету на завершення будівництва цієї дороги. Загалом проєкт коштує понад 220 млн грн, і свою частину коштів – 110 млн грн – область ще раніше виділила в повному обсязі. Сьогодні особисто оглянув хід робіт, адже об’єкт маємо здати в експлуатацію вже до кінця цього літа»– розповів Олег Синєгубов.

Як зазначив директор ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексій Басан, наразі відбувається стикування «полтавської» ділянки автотраси з вже відремонтованою частиною дороги. Робітники вкладають верхній шар крупнозернистого асфальтобетону по вулиці Київське шосе. Потім укладуть фінальний шар щебенево-мастикового асфальтобетону і переведуть рух на відремонтовану смугу.

 Роботи мають завершити до кінця серпня. Ця дорога – не тільки візитівка регіону. Вона є важливою транспортною артерією України.

 

 

 

 

.