Previous Next

У Полтаві відбулося засідання комісії у справі побиття дитини в Центрі соціально-психологічної реабілітації

Надрукувати

Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Катерини Рижеченко відбулося засідання тимчасової комісії щодо утримання та виховання дітей у комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Полтавської обласної ради.

Члени комісії заслухали підсумки перевірки комісією щодо утримання та виховання дітей у центрі. Зокрема, обставин, що призвели до загрози життю та здоров’ю потерпілого вихованця Богдана Савченка.

Про результати перевірки робочої групи, яка була створена за розпорядженням голови обласної ради Олександра Біленького доповів  депутат обласної ради Олександр Алексюк. Члени групи мали проаналізувати обставини справи і дати професійну оцінку діям персоналу реабілітаційного центру. Також заслухали психолога, який розповів про висновки, щодо підлітків, які били дитину.

За результатами роботи комісія рекомендує:

розглянути питання перенесення функціонування закладу  до Гадяцького дитячого будинку.

Нагадаємо, у березні в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей підлітки побили 7-річного Богдана Савченка. Після лікування хлопчика разам з сестрами влаштували до дитячого будинку сімейного типу в Градизьку.