Previous Next

«ЦНАП у Кременчуці може стати прикладом для ЦНАПу в Полтаві» – Олег Синєгубов

Надрукувати

У середу, 24 червня, голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов під час робочою поїздки в Кременчуці та районі відвідав міський Центр надання адміністративних послуг.

У кременчуцькому ЦНАПі надають 350 адмінпослуг, 34 можна замовити онлайн. Жителів міста, які за віком або станом здоров’я не можуть відвідати ЦНАП, обслуговує мобільний адміністратор на виїздах.

У 2020 році ЦНАП почав надавати послуги і Кременчуцькому району. Планується надавати широку кількість адмінпослуг для жителів сільської місцевості.

У міському ЦНАПІ є можливість в онлайні подати заявку на отримання адміністративних послуг, за QR-кодом перевірити стан замовлення послуги. Також користувачів повідомляють про результати послуг за допомогою смс-повідомлень.

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов розповів, що полтавський ЦНАП перейматиме досвід у кременчуцького, адже останній – один із найуспішніших в Україні.

Також Голова облдержадміністрації розказав, що в обласна влада розглядає можливість оформлення спадщини у полтавському ЦНАПі:

«Теоретично це можливо. Раніше ми опрацьовували це питання з Міністерством юстиції, коли тільки відновили будівництво об’єкту. Зараз вже тривають внутрішні оздоблювальні роботи, тому ми вже найближчим часом ми можемо повернутися до цього питання і стати першою областю в Україні, де спадщину оформлятимуть у ЦНАПі».

Нагадаємо, полтавський Центр з надання послуг будують праворуч від фронтону будівлі обласної влади, на земельній ділянці по вул. Соборності, 45. У ЦНАП запланували  перенести сервісні центри області і обласного центру.