Previous Next

«Ми відстоюватимемо інтереси вітчизняного виробника» – голова Полтавської ОДА відвідав «Кременчуцький завод дорожніх машин»

Надрукувати

У середу, 24 червня, голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов перебуває з робочим візитом у Кременчуцькому районі.

З-поміж іншого, Голова облдержадміністрації відвідав ПрАТ «Кредмаш» – Кременчуцький завод дорожніх машин. Це один із найстаріших в Україні заводів, який спеціалізується на випуску асфальтозмішувальних установок та є одним із стратегічних підприємств Полтавщини.

Тільки протягом попередніх п’яти років українські дорожні організації придбали більше ста установок заводу, які задіяні на будівництві доріг регіонального значення на Полтавщині, зокрема в містах Полтава, Кременчук, Лубни.

Олег Синєгубов зустрівся з керівництвом підприємства і оглянув завод. Зараз на ньому працюють понад 1800 людей .За 5 місяців цього року «Кредмаш» реалізував продукції на 481,4 млн грн.

«Ми відстоюватимемо інтереси області в Уряді, перед Прем’єр-міністром. Ми вже проводили переговори і маємо розуміння. Наразі існує проект постанови Уряду щодо підтримки вітчизняного товаровиробника. І для Полтавської області це важливо. Ми й далі  доноситимемо нашу позицію», – заявив Олег Синєгубов.

Голова Полтавської ОДА резюмував, що обласна влада постійно в діалозі з підприємствами і знає про основні проблеми вітчизняного виробника.