Previous Next

В обласному центрі привітали державних службовців

Надрукувати

День державної служби – професійне свято в Україні, яке відзначається щорічно 23 червня. У цей день в облдержадміністрації привітали державних службовців.

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов, депутат обласної ради Руслан Рогов та заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях Артем Тімощук відзначили тих, на кого покладено забезпечення державної політики у всіх сферах діяльності українців, надання доступних і якісних адмінпослуг населенню, виконання завдань та функцій держави.

«Ваша праця непосильна та відповідальна. Від ваших дій залежить і довіра до влади, й розбудова нашої країни як незалежної, суверенної та демократичної. Всі зміни, які нині відбуваються відповідно до програм Президента та Уряду,  мають реалізовуватися. Від наших із вами злагоджених дій залежить успіх України. Бажаю наснаги, ніколи не зупинятися на досягнутому. Постійно вдосконалюйте свої навички, вчіться новому, власним прикладом показуйте, як потрібно досягати поставлених цілей. Миру, затишку й всього найкращого!» – сказав Олег Синєгубов.

«Ваша праця з одного боку дає вам багато повноважень, а з іншого на вас лежить велика відповідальність.  У житті кожного державного службовця головне – відповідальність. І завдяки вашій роботі ми відчуваємо, що країна рухається вперед. Спільними зусиллями досягнемо єдиної мети – збережемо Україну єдиною та суверенною і зробимо її кращою», – зазначив Руслан Рогов.

Артем Тімощук зауважив, що вже 4 роки триває реформування державної служби.

«Нині чимало змін стосується саме законодавства про державну службу. Це буть зміни й у системі оплати праці, впровадження кадрового резерву,  надбавок за вислугу років. Нині це великий виклик  і для Національного агентства України з питань державної служби щодо впорядкування законодавства до сучасних вимог. Бажаю здоров’я та кар’єрного росту, щоб система оплати праці, яка буде впроваджена, задовольнила вас і ваші родини», – сказав Артем Тімощук.

Кращим державним службовцям вручили грамоти та подяки ОДА та обласної ради.

До слова, нині в Полтавській області налічується понад 7000 державних службовців. По Україні – 223 тисячі.