21 червня – День медичного працівника

Надрукувати

Шановні медичні працівники Полтавщини! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника!

Здоров’я – це безцінне надбання людини, яке значною мірою залежить від фаховості, досвідченості та порядності учнів Гіппократа. Адже всі найсучасніші наукові досягнення безсилі, якщо вони не знаходяться в надійних руках професіоналів, які відповідально ставляться до своєї справи.

Щиро дякую медичній спільноті Полтавщини за те, що докладаючи максимальних зусиль, ви зробили нашу область лідером у трансформації галузі охорони здоров’я, на якого рівняються інші регіони України. Ви завжди прагнете, аби незалежно від місця проживання кожен мешканець області мав змогу отримувати якісні медичні послуги, що відповідають сучасним стандартам і протоколам лікування.

Дорогі лікарі, фельдшери, медсестри, санітари! Дякую за вашу самовіддану працю, сміливість та особисту відповідальність у протидії поширенню коронавірусної інфекції в регіоні, професіоналізм і високі моральні якості, які завжди допомагають рятувати життя і здоров’я людей!

Бажаю вам особистого щастя, сімейного тепла, невичерпної енергії й оптимізму, злагоди, миру, достатку, і, звісно, – 36,6!

 

 

 

Олег СИНЄГУБОВ,

голова Полтавської обласної державної адміністрації