Previous Next

Цьогоріч в області видадуть черговий том «Полтавіки»

Надрукувати

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, інформаційної сфери, зав’язків з громадськістю та дотримання прав учасників АТО. Участь у засіданні взяла заступник голови облдержадміністрації Катерина Рижеченко.

На комісії депутати погодили внесення змін до «Комплексної програми комунікацій влади  з громадськістю та розвитку інформаційної сфери в Полтавській області на 2016-2020 роки».

Як повідомила Директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Вікторія Пилипенко, деякі заходи передбачені Програмою через карантин пов'язаний з коронавірусом довелося перенести та відмінити. Тому й виділені кошти вирішили перерозподілити на інші цілі.

Зокрема, в іншому форматі, ніж було заплановано проводяться консультації з громадськістю. Нині їх проводять онлайн. Тож були зекономлені кошти.

«У травні планувалася книжкова-виставка ярмарок «ПОШУК». Це масовий публічний захід. Але через карантинні обмеження його не проводили.  Тож кошти вирішили спрямувати на видання 6 тому (книга ІІ) енциклопедії «Полтавіка». Попередні роки на її видання гроші не виділяли, книга ж готова до друку. Загальний обсяг коштів не змінюється», – сказала Вікторія Пилипенко.

Депутати погодили дане рішення.

Крім того депутати підтримали проєкт рішення 33-ї сесії обласної ради сьомого скликання «Про реорганізацію Обласного комунального підприємства «Глобинське видавництво «Поліграфсервіс», видавництва «Гадяч», КП Полтавської обласної ради Видавництво «Кобеляки» шляхом приєднання до Комунального видавництва «Лубни».

Катерина Рижеченко звернулася до обласної ради управління майном в організації процедур по передачі майна.

Також депутати погодили інші питання порядку денного.