• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Профільна комісія обласної ради рекомендувала надання матеріальної допомоги родинам медиків, які загинули, ліквідуючи епідемію COVID

27 травня під головуванням Людмили Овчаренко відбулося засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

У засіданні взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Лунін, заступник голови облдержадміністрації Катерина Рижеченко, депутати обласної ради: Олександр Гаркавенко, Мирослава Василенко, Олександр Сиченко, Лариса Сухопар, Анатолій Яненко, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, закладів охорони здоров’я та соціального захисту населення, журналісти.

Комісія розглянула та підтримала проєкти рішень чергової сесії обласної ради: «Про внесення змін та доповнень до обласної Комплексної програми соціального захисту і соціального забезпечення населення області на 2013 – 2020 роки», «Про Звернення до Міністерства у справах ветеранів України, Міністерства інфраструктури України щодо розроблення загальнодержавної програми компенсації за проїзд пільгових категорій громадян», «Про керівників суб’єктів господарювання спільної власності територіальних громад області».

У контексті питання про внесення змін та доповнень до обласної Комплексної програми соціального захисту і соціального забезпечення населення області на 2013 – 2020 роки комісія ухвалила рекомендувати Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації включити до Програми проведення освітньо-виховних заходів та акцій, інформаційних кампаній щодо захисту прав дітей, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, та забезпечити їх фінансування. Також рекомендовано передбачити надання з обласного бюджету матеріальної допомоги родинам працівників закладів охорони здоров’я Полтавщини, які загинули при виконанні службових обов’язків, пов’язаних із виконанням робіт з ліквідації захворюваності на COVID-19.

Розгляд обласною радою проєкту рішення «Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні нежитлової будівлі (аптеки) за адресою: Полтавська обл., Диканський р-н, смт Диканька, вул. Незалежності (Леніна), 8/1» комісія рекомендувала відтермінувати до завершення аудиту структурних підрозділів Полтавського обласного комунального підприємства «Полтавафарм».

У ході засідання депутати заслухали узагальнену інформацію про звіти керівників підприємств (установ. організацій, закладів) галузі соціального захисту та охорони здоров’я про виконання показників ефективності використання майна і прибутку, а також майнового стану установ і закладів, яку оприлюднили директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Людмила Корнієнко та директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Віктор Лисак.

Полтавська обласна рада

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
УВАГА! Конкурс на здобуття Українсько-єврейської літературної Премії «Зустріч-2024»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk