Previous Next

Нова сучасна амбулаторія в Селещині має запрацювати влітку

Надрукувати

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов та його перший заступник Дмитро Лунін оглянули хід будівництва амбулаторії в Селещині, що в Машівській ОТГ.

Там вже облаштовані зовнішні стіни, покрівля, обладнують зовнішні інженерні мережі та водопостачання.

«На черзі – внутрішні оздоблювальні роботи, влаштування фасаду, укладання плитки, фарбування, – розповів радник голови облдержадміністрації Олександр Ткач. – Розпочали будівництво торік у грудні. Плануємо здати об’єкт в експлуатацію в кінці липня – на початку серпня. У кінці серпня, плануємо, що медпрацівники розпочнуть прийом пацієнтів».

В амбулаторії працюватимуть лікар і дві медичні сестри. Для лікаря передбачене житло.

«У нас запроваджені карантинні заходи, ми боремося з поширенням коронавірусу, але будівництво таких об’єктів – принципове питання для нас. Вони дуже важливі для громади, району. Маємо їх завершити вчасно. Запланували цього року 29 нових сучасних амбулаторій здати в експлуатацію. Одну вже здали, на черзі – друга. Розуміємо, що по частині амбулаторій будуть питання, зокрема, щодо підрядників. Дуже добре, що стосовно цієї амбулаторії таких питань немає. Це приклад того, що об’єднана територіальна громада піклується про своїх мешканців, – зазначив Олег Синєгубов. – Полтавщину маємо наповнити новими сучасними амбулаторіями».