У Всесвітній день книги та авторського права відбудеться онлайн-лекція «Автор в законі»

Надрукувати

Із нагоди Всесвітнього дня книги та авторського права, що відзначається 23 квітня, фахівці правничої компанії Galaxy Law запрошують на онлайн-лекцію «Автор в законі». Вона відбудеться 23 квітня о 18:00.

У ході лекції планується розглянути 2 основних питання:

  1. Поняття автора та його прав.
  2. Авторський договір.

Про авторське право в галузі літератури, пошук «підводних каменів» в авторських договорах, а також про те, як захистити власні авторські права, про творчість заради творчості чи творчість як можливість самоствердження та прибутку ви почуєте від фахівців правничої компанії Марини Временової та Олени Орач.

Марина Временова – юристка та проектна менеджерка з багаторічним досвідом роботи в галузі креативних індустрій.

Здійснювала судове представництво та комплексний юридичний супровід діяльності як інституцій культури, так і окремих культурних проектів. Працювала юрисконсультом управління культури Львівської міської ради. Експертка Українського культурного фонду. Програмна директорка фестивалю «ШухевичФест». Співзасновниця громадської ініціативи «Арт-кластер». Захоплюється живописом та автоспортом.

Олена Орач займається питанням авторських прав ще зі студентських років. Вона учасниця численних наукових конференцій щодо захисту прав інтелектуальної власності в мережі Інтернет. Юрисконсульт із досвідом роботи в Управлінні культури ЛМР та співпраці зі Львівським ВП ЦРМС. Займається дослідженням стану захисту прав інтелектуальної власності в Україні. Сфера діяльності: трудове право, захист прав інтелектуальної власності, господарський процес. Також вона активна прихильниця громадської участі в житті міста. Професійні зацікавлення – вплив культури в процесі децентралізації.

Подія відбуватиметься в режимі онлайн, слідкуємо за інформацією та #залишаємосьвдома!

Подробиці тут – https://www.facebook.com/events/311876783123503/.