• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

Амбулаторію в селі Шевченкове Решетилівського району планують добудувати наприкінці травня

Голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов разом із головою облради Олександром Біленьким, першим заступником Дмитром Луніним та директором Департаменту охорони здоров’я Віктором Лисаком оглянули хід будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Шевченкове. Незважаючи на карантин, нині тут триває монтаж підлоги, підвісної стелі та паралельно ведуться роботи по загальному благоустрою приміщення.

«Цього року для нас головне – боротьба з розповсюдженням коронавірусу на Полтавщині, але й про будівництво амбулаторій не маємо забувати. На 2020 рік запланована здача 29 сучасних амбулаторій у області, – розповів Олег Синєгубов. – У кожному населеному пункті мають надавати якісні медичні послуги. Амбулаторію в селі Шевченкове Решетилівського району планують добудувати в кінці травня, щоб влітку вже приймати тут пацієнтів. Автомобіль є, деяке обладнання перенесуть зі старої амбулаторії, а також дооснастять необхідним та меблями».

Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Шевченковому розпочали в березні минулого року. Крім кабінетів лікарів, великого холу очікувань для пацієнтів, тут буде й житло для медпрацівників.

«Віримо, що до Шевченкового приїде молодий спеціаліст, який зможе проживати поруч із робочим місцем, – розповіла головний лікар центру ПМСД Решетилівського району Наталія Лугова. – Нині 1700 жителів кількох сіл підписали декларацію з місцевим сімейним лікарем, але плануємо у цій амбулаторії обслуговувати до 2000 осіб. Адже село велике, тут є опорна школа, і через адмінреформу в ній навчаються діти навіть із інших районів».

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk