Держслужбовцям пропонують поліпшити цифрову грамотність

Надрукувати

Міністерство цифрової трансформації України презентувало освітній серіал «Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Google».

Із різноманіттям онлайн-інструментів сервісів Google, особливостями їх функціонування і можливостями для використання в професійній діяльності та повсякденному житті можна з легкістю впоратися, якщо уважно переглянути всі 15 серій.

Після успішного проходження тестів кожен охочий отримає відповідний сертифікат про проходження базового курсу з цифрової грамотності, що може стати суттєвою перевагою його професійного резюме.

Працюючи дистанційно під час карантину, #залишаємосьвдома та вчимося цифровій грамотності безкоштовно, корисно й цікаво.

Не забувайте про саморозвиток навіть під час карантину та долучайте до навчання ваших колег за новим сучасним форматом.

Також на платформі «Цифрова освіта» (https://osvita.diia.gov.ua/) можна переглянути освітні серіали «Безпека дітей в інтернеті», «Смартфон для батьків», «Карантин: онлайн-сервіси для вчителів», «Цифрові навички для вчителів», «Базові цифрові навички» (3 сезони), «Діджитал-фізкультура для школярів за участі зірок спорту».

За матеріалами Міністерства цифрової трансформації України