Previous Next

На Полтавщині проводять дезінфекцію в будинках-інтернатах для людей похилого віку

Надрукувати

У рамках здійснення профілактичних заходів щодо попередження розповсюдження інфекційних хвороб, у тому числі COVID-19, спеціалісти Полтавської обласної державної лікарні ветеринарної медицини провели аерозольну дезінфекцію Горбанівського геріатричного пансіонату ветеранів війни та праці, загальною площею 2,1 тис. кв.м. Використовують 0,25% розчин «Віросан-макс», який є комплексним дезінфікуючим засобом та не токсичний для людей і тварин, натомість убиває цілий ряд збудників небезпечних хвороб.

Такі ж методи знезараження територій Хорольського та Вишняківського будинків-інтернатів для людей похилого віку та інвалідів, площею 4,5 тис. кв. м., застосували працівники Хорольської районної державної лікарні ветеринарної медицини.

А фахівці Диканської районної лікарні ветмедицини дезінфікували територію відділення стаціонарного догляду для постійного, або тимчасового проживання Диканського районного територіального центру соціального обслуговування, що розташоване у с. Великі Будища. Охопили близько 900 кв.м.

Також профілактичні заходи та аерозольна дезінфекцію вже виконані:

 

ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області