Підозри на коронавірус у трьох жителів області не підтвердились, виявлено ще дві

Надрукувати

В області станом на ранок 31 березня нових випадків захворювання на коронавірус не зафіксували.

У трьох жителів Полтавщини були підозри на коронавірусну інфекцію: у 2 жінок із Кременчука – 34 і 69 років та жительки Горішніх Плавнів – 29 років.

«Підозри ПЛР-тестами не були підтверджені. Коронавірусу в жінок немає. До слова, діагностика вперше проводилася у нашому обласному лабораторному центрі», – зазначив Олег Синєгубов.

Розповів, що станом на 31 березня в області є дві нові підозри.

«43-річний житель Машівки повернувся з Бельгії, дотримувався самоізоляції, йому стало зле. Йому призначили лікування, від госпіталізації відмовився, лікується вдома. Підозру на COVID-19 виявили і в 33-річної жительки Кременчука. Вона не подорожувала. Контактувала з 68-річною мешканкою Кременчука у пульмонологічному відділені, де перебувала хвора на коронавірус до встановлення діагнозу. Нині жінку перевели в інфекційний стаціонар», – поінформував Олег Синєгубов.

Повідомив, що в області використано вже близько 100 експрес-тестів.

Нані на самоізоляції на Полтавщині перебувають 1967 людей. Переважно це громадяни, які повернулися з-за кордону. Термін перебування на самоізоляції у 571 особи закінчився. Всі вони здорові. Перебувають під наглядом сімейних лікарів.